Om oss

Bekkevold Maskin startet opp i 2000, og har siden den tid opparbeidet seg et solid og godt navn i bransjen. Gunnar Bekkevold har før sin oppstart i 2000 jobbet hos Volvo Penta i 17 år. I dag består virksomheten av flere mekanikere og en kontoransatt.

Alle i selskapet er meget tilpassningsdyktige og løsningsorienterte, slik at du som kunde blir ivaretatt på en profesjonell og god måte. Vi utfører service, reparasjoner og nyinstallasjoner på alle typer innenbords båtmotorer - tilhørende drev eller aksel, i tillegg til hva alt som naturlig faller inn under slikt arbeid.

Vi har verksted og kontorer ved Huseby Sag, for nærmere informasjon se ”kontakt oss”. Her tar vi i mot alle som ønsker hjelp fra oss. I tillegg har vi rullerende verksted hvor vi besøker deg hvor din båt er fortøyd, i hovedsakelig i Fredrikstad, Sarpsborg og Moss.

Vi har opparbeidet oss et nettverk med gode leverandører, hvor vi kan levere deler til de aller fleste motorer, også eldre og utgåtte modeller og merker.

Vi utfører i tillegg alt med tanke på vinteropplag og vinterkonservering, hvor vi kan påtar oss arbeidet med å hente din båt når sommeren er over og levere den til avtalt sted når ny sommer står for tur. Ønsker du selv å levere og hente båten hos oss, går selvfølgelig dette også utmerket.

Vi er fleksible og tilpassningsdyktige og finner den beste løsningen for deg og din båt.

Ønsker du at Bekkevold Maskin skal hjelpe deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

 

Levert av: Glomma Data